مشاوره حقوقی رایگان - تصادف از پشت

سلام من ماه پیش تصادف کردم و از پشت به یک ماشین زدم که راننده اون ماشین گواهینامه نداشت . افسر اومد و من مقصر شناخته شدم و ماشین اون آقا هم بردن پارکینگ . حالا اون اقا مدعی هستن خسارت وارده به ماشینشون بیشتر از چیزی هست که بیمه پرداخت کرده و من باید ما به التفاوت این مبلغ رو پرداخت کنم علاوه بر اون افت قیمت ماشینشون رو هم از من مطالبه دارن . حالا سوال من اینجاست که ایا این اقا میتونن از راه قانون این ما به التفاوت رو بگیرن یا خیر و آیا افت قیمت ماشین رو هم میتونن مبلغش رو از بیمه بگیرن یا باید من بهشون پرداخت کنم

پاسخ ها :

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

سلام می تونه مابه تفاوت وافت رو از شما بگیره وبیمه افت نمیده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله تحت شرایطی امکان این امر وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ولی افت قیمت خودرو ، شامل همه ماشین ها نمیشود و شرایط خاصی دارد .