مشاوره حقوقی رایگان - جعل در قرارداد

با شخصی قرارداد فروش دارم و قراردادها در دو نسخه تنظیم شده. حالا ایشون در مفاد قرارداد دست برده و مطالبی رو که ضرر مالی برای من داره به قرارداد اضافه کرده.
خدارو شکر من نسخه دوم قراردادها رو دارم حالا سوال من اینه:
جرم این کار برای ایشون چیه و من در جلسه دادگاه که پیش رو داریم بابت این جعل چی باید بگم؟ همونجا باید عنوان کنم بخاطر جعل در قرارداد شکایت دارم یا باید بعد دادگاه و ختم جلسه. برم دفتر خدمات قضایی و دوباره شکایت کنم؟ اگه باید دوباره شکایت کنم به همون شعبه که پرونده دارم اشاره کنم یا مهم نیست شعبه دیگه بررسی بشه؟

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام شما در دادسرا اعلام جرم کنید و رسید شکوائیه را در پرونده مربوطه ارائه دهید و تقاضای صدور قرار اناطه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سابقه ی پرونده رو میتونید اعلام کنید اما فرقی نداره در کدوم شعبه رسیدگی بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر قرارداد در دو نسخه تنظیم شده باشد و شروطی فقط در یک نسخه قرارداد قید شده باشد این موارد قابل استناد نیستند . و طرف مقابل میتواند ادعای جعل نمایید و درخواست کارشناسی نماید و
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید