مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوان قدمت 2 قرارداد مالی مشابه که هر 2 اصل هستند را بررسی کرد

با خواهان پرونده یک قرارداد فیلمبرداری در 2برگ امضا کردیم که متاسفانه از کاربن استفاده نکرد وهر دو برگ به امضا طرفین رسید وبرگ اول که دست نویس وامضا دو طرف هست با بندهای مورد توافقمان دست بنده هست که متاسفانه در برگ دوم که سفید امضا بود تغییرات زیادی در متن قرارداد ایجاد نمود وسپس طی شکایتی طلب درخواست مبلغ 3 برابری از بنده مطرح نموده است.ضمنا در سندی که من دارم پشت وروی برگه را امضا نموده ولی شعبه حل اختلاف مدرک بنده را نادیده گرفته وبه سند خواهان تمرکز دارد وبه بنده گفتند که کارشناس خط شناسی برای اثبات جعل امضا در برگه خواهان بگیرم وهر چه که بنده اعلام میدارم ایشان بعد از حدود 6 ماه قرارداد دوم را به نفع خود تنظیم نموده متاسفانه راه به جایی ندارد. چگونه میتوان از کارشناسان امر کمک گرفت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ادعای جعل یا انکار و تردید موضوع به کارشناسی ارجاع میشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ادعای جعل یا انکار و تردید باارجاع امر به کارشناسی موضوع روشن میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول دارید و اگر شاهد دارید معرفی کنید و در خواست کارشناسی خط و استکتاب دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت جعل امضا نتیجه ندارد دفاع سختی پیش رو دارید چون به میل خود امضا داده اید در صورت تمایل تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ادعای جعل یا انکار و تردید باارجاع امر به کارشناسی مشخص میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ادعای جعل نمایید موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق کارشناس رسمی دادگستری در امر خط و امضا

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ادعای جعل رامطرح نمایید تا در مورد آن کارشناسی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

چنانچه ادعای جعل یا انکار و تردید شود موضوع به کارشناسی ارجاع میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کارشناس میتواند تاریخ تنظیم آنرا به صورت حدودی تعیین کند