مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر و راههای ماده 477

با سلام
ملک 2 طبقه ایی را در تاریخ 97/10/14 ساعت 9 شب معامله کردم، در بنگاه بیعانه را کارت کشیدم و مشاور املاک هم فردای آن روز به حساب فروشنده ریخت.
در مبایعه نامه ذکر شد که تا 97/10/30 میبایست مابقی ثمن را به حساب فروشنده واریز کنم و در غیر این صورت معامله فسخ میشود.
بعد از دو روز درخواست پول کرد و 40 ملیون بحساب فروشنده ریخته شد و الباقی ثمن 50 ملیون دیگر مانده بود که توافق شد چک بین بانکی تهیه و هنگام انتقال تحویل دهم
چک را در تاریخ 97/10/22 تهیه و به فروشنده اطلاع دادیم که متاسفانه اظهار پشیمانی کرد بابت ارزان فروختن و ...
در تاریخ 97/10/24 اظهار نامه ای مبنی بر آمادگی تحویل چک و امتناع نمودن از دریافت آن، برای فروشنده ارسال کردم
با مدارک و شهود در دادگاه بدوی حاضر شدیم و‌ بعد از چندین جلسه نهایتا رأی را علیه بنده داد به 2 دلیل
اول اینکه شهود ثبت قضایی نشده اند
و دوم اینکه به نظر نمیرسد توافقی نسبت به چک بین بانکی صورت گرفته باشد.
نکته: همسر فروشنده دفتر دار شعبه مربوطه بوده است.
بعد از اعتراض، اینبار دادخواست جلب ثالث علیه شهود را دادم
یک سال بعد جلسه رسیدگی در تجدید نظر همراه با شهود حاضر شدیم که شهود و بنگاه دار علیه فروشنده اظهارات خود را عنوان و مکاتبه کردند.
بعد از 3 ماه جلسه ایی دیگر مبنی بر ابرأ اثبات دین صورت گرفت که اینبار هم مثل جلسه قبل همراه با شهود و بنگاه دار حاضر شدیم و اظهارات عنوان شد علیه فروشنده و مکاتبه گردید و‌ تحویل آقای قاضی دادیم.
قاضی مربوطه تجدید نظر گفت که تا 10 روز فرصت سازش میدم و بعدش در غیر صورت رأی صادر میشود،
بعد از بیست روز رفتم دادگاه که چرا رأی صادر نشد
متوجه شدم قاضی منتظر جواب استعلام اظهارنامه است،
استعلام اظهارنامه بعد از یک هفته بدیت شعبه رسید که در تاریخ 97/10/24 ثبت شده در سیستم و 97/10/26 بدست مأمور ابلاغ رسید و در تاریخ 97/10/30 بدلیل بسته بودن درب منزل فروشنده،الصاق گردید درب منزل.
بنده هم با قاضی صحبت کردم و 3 تا دلیل آورد
اول اینکه اظهار نامه بدستش نرسید و اصلا جواب نداده است
دوم اینکه چک چرا پیش شماست و پیش فروشنده نیست
سوم اینکه چرا شما پول های واریزی رو به حساب شخص نریختید که بنگاه دار ریخت.
بنده هم بلافاصله استعلام ثبت ثنا بودن بنگاه دار را برای قاضی بردم که اگر دیر رسید اظهار نامه بدست فروشنده، مشکل من نبود و کم کاری دادگاه ست و بفرض اصلا نرسید دستش، آقای فروشنده ثبت ثنا داشته و از طریق سامانه همان روز به اطلاعشون رسید از طریق سامانه،
و اگر چک بین بانکی دست من میباشد بخاطر اینکه از دریافتش امتناع نمود و تحویلش نگرفت و اظهارات شهود و بنگاه دار مبنی بر این موضوع داخل پرونده من هست
و در آخر اگر بنگاه دار پول ریخته بحسابش، چون ساعت 9 شب معامله شد و بانکی باز نبود که من خودم بخواهم اقدام کنم و بنگاه دار امین ما بود و در حضور فروشنده کارت کشیدم و بنگاه دار هم فردای آن روز ریخت به حساب فردشنده.
با آقای قاضی حقیقتا بحث کردم بطور جدی
و الان نگران هستم
هنوز رأی صادر نشده ولی از زن فروشنده و نفوذ ایشان و این بهانه های قاضی نگران هستم.
اگر رأی به ضرر من صادر شد چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
3 ماه است که از آخرین جلسه دادگاه تجدید نظر میگذرد
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر رای قطعی به ضرر شما صادر بشود شما با ادله و مدارکی که دارید میتوانید درخواست اعاده دادرسی و خلاف شرع بین بودن رای ، را مطرح نمایید و ...
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده وپاسخ به سوال شما در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر وراهکار حقوقی مناسبتر با پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید