مشاوره حقوقی رایگان - ندادن قولنامه و سند

سلام من سال 94یک لودر کوچک و مدل پایین از یک بنگاه خریدم به مبلغ 48میلیون و33میلیون نقد دادم و سه چک 5میلیون یک ماه یک ماه بعد بنگاه قولنامه بمن نداد تا زمان تصفیه چکها فقط زمان بارگیری صاحب لودر گفت رسید بمن بدید که لودر رو میبرید منم رسید نوشتم و تو همان رسید شرایط پول چکها رو قید کردم بعد که لودر آورد م شهرمان دو روز بعد دیدم موتور و گریبکسش خیلی ایراد داره و من به بنگاه و فامیلمان که موقع خرید با من بود تماس گرفتم گفتم که تا بنگاه بروید بگویید که ایراد زیاد داره یا فسخ کنید یا برام خرجشو کم کنید گفته بودن باشه یه کاری میکنیم چک اول رو پول کردم گفتم هرچه میخوایین کم کنید رو کم کنید تا مابقی شو بدم سند بزنید زدن زیر حرفشون ومنم چون لودر خرجش زیاد شد واقعا خسارت زیادی بمن خورد و نتونستم چکها رو پول کنم و سند بگیرم حالا حدوا 6ماه پیش فروختم و میگم سند رو بزنید و بدید میگه آخرش باید بجای 10تون چکها 80تومن بدی وگرنه من نه سند میدم نه شاکی میشم من 6تا فرزند دارم بخدا برای خودشون موندم بانگاه به این راحتی جوابم رو بد میده میخواستم از شما خواهش کنم راهنماییم کنید ببینم اگر شاکی شوم دستم بجایی میرسد یانه ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شهادت شهود و گواهی بانک مبنی بر اینکه که چکها را نقد کرده ، بلی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید دادخواست الزام به انتقال سند را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
میتوانید دادخواست الزام به انتقال سند را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید