مشاوره حقوقی رایگان - تعیین اموال مادرمان بعد از فوت ایشان

با سلام.
مادر ما در مورخ 12 تیر ماه امسال از دنیا رفتند و اموال ایشان که شامل مقداری طلا و وجوه نقد میشد در اختیار خواهرمان قرار گرفت. لذا ایشان علی رغم وصیت مادر تاکنون نه اقدام به خیرات کرده است و نه این اموال را بین ورثه تقسیم کرده است.
آیا براستی این روش خواهرمان که یک پزشک نیز میباشد واقعاً درست است؟
از همه مهمتر اینکه ایشان تاکنون هیچ آمار دقیقی نیز از این اموال مرحوم مادرمان ارائه نداده است.
با تشکر

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام عدم اقدام به وصیت توسط خواهرتان امری پسندیده نیست
اما دیگر ورثه با ارائه برگ انحصار ورثه می‌توانند تقاضای تحریر و تقسیم ترکه و همچنین عمل به وصیت را تقدیم دادگاه نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید مطالبه سهم الارث وتقسیم ماترک را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. اگر وصی تعیین شده ایشان باید در این خصوص اقدام نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
میتوانید مطالبه سهم الارث وتقسیم ماترک را بخواهید