مشاوره حقوقی رایگان - مهلت برای تخلیه ملک

سلام. مهلت قرارداد بنده تا یک ماه دیگر است و مالک به بنده گفته تمدید نمیکند و ملک برای پسر خودش میخواهد، بنده هم موافقت کردم و ملکی خریداری کردم اما مهلت تخلیه ملک جدیدم یک ماه بیشتر از موعد تخلیه من هست و در قرارداد ذکر شده اگر در موعد مقرر تخلیه نکنم باید روزی 800 هزار تومان بابت دیرکرد پرداخت کنم ، حالا بنده میخواهم از مالک خود یک ماه مهلت بابت تخلیه بگیرم اگر ایشان قبول نکنند با توجه به مصوبه ستاد کرونا آیا ایشان میتوانند این جریمه هارا از من بگیرند یا من میتوانم درخواست مهلت بکنم و حتی اجاره یک ماه هم پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

ابراهیم حسینی سارانی

جناب آقای ابراهیم حسینی سارانی :

وقتی مبلغ قید شده باید پرداخت کنید، بنظرم باهاش صحبت کنید و توافقی از‌ش وقت بگیرید بهتر هست، باید روز اول میزان مبلغ زیاد نمی نوشتید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به وضعیت موحود توافق نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با اظهار نامه از مالک درخواست مهلت بکنید البته با افزایش 25 درصدی اجاره بها