مشاوره حقوقی رایگان - سرقت عجیب

سلام بیست دی ماه یکی از دوستانم که به تازگی آشنا شده بودیم با من تماس گرفت و گفت دلم گرفته ... منم که تنها بودم و در حال حاضر شدن برای بیرون گفتم اوکی بیا کمکم کن حاضر شم این خانم اومد دفعه قبلی هم که اومده بود مقداری پول از توی خونه ناپدید شده بود ... رفتار بسیار تابلو داشتن (برو لباس مجلسیاتو بیار گردنت خالیه برو گردنبنداتو بیار کدوم کیفتو میبری؟؟ اتاق من بهم ریخته بود و این خانم مدام به بهانه های مختلف وارد اتاقم میشد خلاصه بعد از رفتنش (شناخت زیادی ندارم روش) متوجه شدم نزدیک دو میلیون یا شاید خیلی بیشتر وسایلمو برده ... شکایت کردم، طی شکایت با دوست مشترکمون اومدو اونهم شاکی شد دزدی کار خودته و کار به آبروریزی کشید... خلاصه ما از اونهم شکایت کردیم که واسه چی اومد! در جریان پرونده با چند نفر آشنا شدم که گفتن از ما هم‌ دزدی کرده ولی حاضر نشدن بیان دادگاه چون چنتا لباس براشون چیزی نبود.. با کمک خدا خانواده همسر سابق و چند نفر پیدا شدند که به من گفتند این خانم کلا دزده دلیل طلاقشم همین بود قاضی همش از من شاهد میخواد که از کجا معلوم وسایلتو این برده ... اینهمه آدم دارن میگن خانم اینکارس ... میشه راهنماییم کنید خانواده همسر سابق هم چندین پرونده شکایت دزدی دارن ... از طرفی یه آقایی که من نمیشناختم تو تحقیقات آگاهی شهادت داده که این خانم یبار النگوی یه بچه ای رو برداشت و لو رفت مجبور شد پولشو بده ... میشه راهنماییم کنید با اینهمه مدرک چه شاهدی بیارم از طرفی کسانی هستن که مطلع از دزدی ایشون هستن ...
از طرفی ظاهرا این خانم به گفته دختر دایی خودش که شاهده پدر شوهرش هست عنوان کرده کانال تلگرام داره و تمام وسایل دزدی را در آن میفروشد راهنمایی میخوام چون واقعا دارم از این قسم های دروغ این زن دیوانه میشم‌ از طرفی تهدیدم میکنه که ادامه ندم چیزهایی رو مطرح میکنه که بترسم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما شاهد ندارید که ایشان وسایلتون را برده است ، خود سارق هم اقرار نمیکند ،بهترین دلیل کشف اموال مسروقه در ید ایشان یا منزلش میباشد ، اگر قاضی سریع دستور تفتیش منزلش را داده بود خوب بود