مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت اجرای احکام

با عرض شما وکلای عزیز که وقت گرانبهایتان را از ما مردم دریغ نمیکنید شرمنده سوالم اینست که دیروز پرونده دیه از صندوق تامین به اجرای احکام نظراباد کرج واصل و ثبت شد امروز در سایت دیدم نوشته پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ یکماه دیگه دادن منظور از این وقت نظارت چیه چون میگن پرونده در اجرای احکام ثبت بشود صندوق تامین خسارتهای بدنی دیه را 15 روزه پرداخت میکند من ساکن مشهد هستم دسترسی به دادگاه برام سخته ممنون میشم راهنمایی کنید خدا خیرتان بدهد که امثال ما مردم دست خالی را درک میکنید شرمنده پرونده از دادگاه بدوی به اجرای احکام واصل شده اشتباهی نوشتم از صندوق تامین خسارتهای بدنی عذر میخوام

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
وقت نظارت یعنی پرونده در ان تاریخ مطالعه می شود تا برایش تصمیم گرفته شود

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

اگر اجرای احکام کیفری منظور شما باشد، قاعدتاً بدون نیاز به مراجعه حضوری و تنها با اعلام شماره حساب بانکی، مراتب از طریق اجرای کیفری به شرکت بیمه اعلام خواهد شد ولی اگر پرونده در دادگاه حقوقی رسیدگی و به اجرای احکام حقوقی ارجاع شده باشد باید از طریق لایحه و احتمالا مراجعه حضوری باید درخواست عملیات اجرایی و اخذ محکوم به را از شعبه اجرا تقاضا نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. وقت نظارت مربوط به امور داخلی و اداری شعبه هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام وقت نظارت برای این صادر میشود که قاضی پرونده را مطالعه نماید و تصمیم مقتضی را صادر نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نگران نباشید وقت نظارت وقت دفتری شعبه اجرای احکام است و حقوق شما محفوظ و جهت واریز دیه نامه نگاری خواهد شد ولیکن توصیه میشود شخصا ویا تلفنی ازشعبه پیگیری نمایید