مشاوره حقوقی رایگان - مهلت ندادن دو ماهه ملک تجاری فروخته شده توسط صاحب ملک جدید

سلام من 4 ساله ملک تجاری اجاره کردم هر سال هم تمدید کردم. الان مالک مغازه ملک تجاری تقریبا سه ماه پیش فروخته به شخص دیگری البته من اون موقع از فروش اطلاع داشتم. الان من یک مهلت دوماهه از صاحب مغازه جدید میخوام که قبول نمیکنه. البته صاحب مغازه سابق من قبول میکنه ولی صاحب ملک جدید حاضر نیست یک مهلت دوماهه بده .
آیا من میتوانم ملک رو تخلیه نکنم تا دو ماه دیگر تحویل بدم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بهترین راه برای ایشان توافق است و الا در این شرایط کرونا تا شکایت کنند چند ماه زمان می برد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
تا پایان مدت اجاره، خریدار حق تخلیه ندارند.

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

مگر اینکه موقع انعقاد عقد اجاره، در خصوص تخلیه بعداز فروش با موجر توافق کرده باشید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر مدت اجاره منقضی نشده باشد نمیتواندشما را بیرون کنند وحکم تخلیه بگیرند مگر قبلا با مالک توافق کرده باشید ،ازطرفی با طرح دعوی تخلیه و صدور حکم علیه شما یکی دو ماه وقت میبرد و اجرای احکام هم مهلت مناسب به شما میدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
براساس توافق عمل نمایید در غیر اینصورت حکم تخلیه شما بخواهد اخذ کند همان چند ماه زمان خواهد برد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر اجاره منقضی نشده باشد نمی تواند تخلیه کند مگر در قرارداد اجاره شرط شده باشد ضمن آنکه در صورت تخلیه مهلت مناسبی داده می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر موعد قرارداد اجاره به پایان نرسیده باشد ، مستاجر میتواند تا پایان قرارداد ، ملک را تخلیه ننماید حتی اگر ملک به فروش رفته باشد