مشاوره حقوقی رایگان - عدم دادن مهلت دوماهه جهت تخلیه مغازه وسط صاحب ملک جدید

سلام من 4 ساله مستاجر مغازه ام الان صاحب ملک سه ماه پیش مغازه رو فروخته. در ضمن من از فروش مغازه اطلاع داشتم. الان مدت زمان قانونی ما رو به اتمام هست الان من ازش دو ماه مهلت میخوام تا ملک رو تخلیه کنم ولی متاسفانه قبول نمیکنه.
آیا من میتوانم ملک رو تحویل ندم تا دو ماه اینجا بمونم یا باید حتما تحویل بدم اگر ندم چی میشه ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اماکن تجاری شامل بخشنامه کرونا نیست و باید تخلیه صورت گیرد ممکن است دادگاه مهلت وهد

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

در شرایط معمول خیر شما ملک را پس از تمام شدن مدت اجاره باید تحویل دهید ، اگر تحویل ندادید موجر میتواند حکم تخلیه بگیرد و ضمنا مدت زمان اضافه پس از اتمام اجاره از شما اجرت المثل بگیرد مثل همان اجاره و اگر در قراردادتان درباره این موضوع تعیین تکلیف شده است طبق همان عمل میشود ولی در شرایط کرونا میتوانید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید موضوع را مطرح کنید ممکن است با شرایطی بتوانید مهلت بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
مصوبه ستاد ملی کرونا برای اماکن مسکونی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تحویل ندی می تواند تخلیه و خسارت را مطالبه کند