مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مالک مغازه ای که مستاجر دارد

سلام وقت بخیر
بنده مغازه ای را اجاره کردم و در املاک قرارداد یکساله تنظیم کردیم و یک ماه قبل از پایان تاریخ قرارداد مالک مغازه را به فرد دیگری فروخت و الان مالک بنده عوض شده و قرارداد جدید ننوشتیم و یک ماه هم از تاریخ پایان قرارداد گذشته و چون مالک جدید همسایه من میباشد شفاهی توافق کردیم
آیا مالک جدید میتواند هنگام تخلیه مغازه پول پیش من که مبلغ بیست میلیون تومان هست را ندهد ؟ و زیر بار نرود و قرارداد قبلی دیگر سندی هست برای پس گرفتن پول پیش یا اعتبار ندارد ؟
اگر در پشت صفحه قرارداد قبل دستی بنویسیم و دو شاهد امضا کنند کفایت میکند ؟ یا باید در املاک قرارداد جدید بنویسیم ؟
پول پیش با مالک جدید میباشد هنگام تغییر مالک ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتر است با مالک جدید قرارداد منعقد کنید