مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل

سلام بنده یک منزل دارم که سه سال به صورت قانونی باهاشون تمدید کردم الان منزلمون رو‌ احتیاج دارم زیرا میخواستم ازدواج کنم و قرارداد ایشون مستاجر تمام شده و بنده تمامی پول پیش او را پرداخت کردم گفت یک‌ ماه فرصت بده تخلیه میکنم اما تخلیه نکرد و داره اذیت میکنه قانونن باید چکار کنم باتوجه که تمامی پول مستاجر رو دادم و قرارداشون هم تموم شده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
شما نمی بایست تمام پول را پرداخت می کردید اما طبق اون تعهد می توانید شکایت نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به شوراي حل اختلاف مراجعه و دادخواست به شرح مرقوم بدهيد