مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

برادری دارم که وضعیت اداره اموال و حساب کتاب خود را نمی داند حال متوجه شدم ملکی که بنام ایشان بوده را خواهرم با حضور ایشان فروخته و توضیح درستی در مورد مسایل مالی و آیا اینکه این پول چگونه هزینه شده است را نیز ارائه نمی کند و مدت چهار سال است از این اقدام گذشته است. من نیز با توجه به شرایط اقدام به گرفتن حکم محجوریت برای ایشان کردم و دادگاه حکم به محجور بودن و ابطال معامله و سند داده است می خواهم بدانم باز پس گیری ملک مورد نظر چه تبعاتی برای برادرم دارد؟ و آیا خریدار از او شکایت خواهد کرد؟ در ضمن خواهرم به عنوان شاهد مبایعه نامه را امضاء کرده است و در حال حاضر در خارج کشور است آیا من باید دادخواستی علیه خواهرم بدهم؟ و آیا با توجه به شرایط سفیه بودن برادرم و احتمال شکایت خریدار ملک برادر من با چه مسایل حقوقی و کیفری روبرو خواهد بود و اینکه او ملک خود را می تواند حفظ کند و آیا به دلیل نداشت ثمن معامله و قیمت روز ملک مجبور به فروش ملک خواهد بود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام فروشنده باید ثمن معامله را مسترد نماید . خریدار فقط میتواند مطالبه ثمن معامله نماید و جرم کیفری وجود ندارد
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ابتدا باید برای صدور حکم حجر برادرتون اقدام کنید