مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام

سلام ضامن وام يه همکار شدم بدون اطلاع بانک بدهی اون شخص را به علت عدم پرداخت از اینجانب برداشت کرد
آیا بانک ميتونه بدون اطلاع انجام بده
آیا باتوجه به گذاشتن سند خانه در رهن بانک اینجانب شکایت کنم که از بابت فروش خانه توسط بانک، خسارت اینجانب جبران بشه

پاسخ ها :

برکاتی        سیده الهام

برکاتی سیده الهام :

معمولا قرادادی که شما در بانک امضا میکنید به نحوی است که اختیار وصول طلب فردی که ازو ضمانت کردید را به هر طریق به بانک میدهید.
چون وجه از حساب شما برداشت شده شما میتوانید برای دریافت طلبتان از فرد مورد ضمانت علیه او دعوا مطرح کنید و از طریقی غیر از آنچه کفتید به سند مراجعه کنید. برای ارائه این راه نیاز به اطلاعات بیشتری از سوی شما داریم. اینکه سند متعلق به فرد وام گیرنده هست یا نه و ...