مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده از تعویض پلاک امتناع میکند

با سلام حدود دو هفته پیش یه پژو بصورت خاموش و بلا استفاده مدل 74 خریدم که با فروشنده قولنامه دستی نوشتیم و قرار بر این شد که 500 هزار تومان از من معامله را در تعویض پلاک بدم چون ماشین حدود دوسال نه بیمه داشت نه معاینه فنی 4میلیون تومن خرج کردم تا معاینه را بگیرم حال فروشنده نمیاد سند بزند میگوید ماشینو ازت پس میگیرم آیا میتواند پس بگیرد؟؟ چگونه باید سندم را بزنم؟؟ قولنامه دستی با اثر انگشت و مدارک ماشین اعم از سند و کارت و خود ماشین دست من است.

پاسخ ها :

زين العابدين فرهادي

جناب آقای زين العابدين فرهادي:

دعوی الزام به تنظیم سند رسمی خودرو علیه شخصی که سند رسمی به نامش می باشد مطرح کنید.