مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو

باسلام من از شهرستان آمدم یک دستگاه خودرو در پارکینگ شکایت کردن با اینکه کل مدارک دست خودم هستم و نامه آزادی ماشین زدن متاسفانه اثبات مالکیت میخوان من این ماشین از یک نفر گرفتم این نفر خانم ماشین از 5نفراتی خرید فروش شده هر کدام تو یک شهر دیگه 6بتر من آمدم دادگاه تهران برگشتم

پاسخ ها :

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

سلام
دادخواست اثبات مالکیت بدید و کلیه اشخاصی ک ماشین بینشون دست به دست شده رو خوانده قرار بدید مهم نیس که توی شهرهای متفاوت هستن....