مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو

سلام و احتراما ، بتازگی یکدستگاه خودرو بنام همسرم خریداری نمودم و کلیه مدارکات قانونی خودرو بنام وی می‌باشد ، با توجه به اینکه از وقوع اختلافات فیمابین در آینده مقداری بیم و هراس دارم میخام یک رسید یا دست نوشته ایی ، یا صلح‌ دستی باهاش تنظیم کنم که نشان‌دهنده این باشه که با بودجه بنده این خودرو خریداری شده و بنده مالک خودرو میباشم.
چه راه حلی وجود دارد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی باید توسط وکیل دادگستری برایتان تنظیم گردد…

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
تشریف ببرین دفتر اسناد رسمی ازشون اقرارنامه رسمی بگیرین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دفتر اسناد رسمی اقرار نامه تنظیم کنید

مريم  واحدي دارستاني

مريم واحدي دارستاني :

میتوانید اقرار نامه یا صلح نامه محضری در دفتر اسناد رسمی بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید در دفاتر اسناد رسمی یک تعهد نامه و یا یک اقرارنامه تحت همین عنوان تنظیم نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در دفتر اسناد رسمی اقرار نامه تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قرارداد عادی تنظیم کنید و وکالت نامه نیز بگیرید.
توجه داشته باشید با این شرایط اگر زوجه مهریه خود را مطالبه کند می تواند به راحتی خودرو را بابت قسمتی از مهریه توقیف کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند بنام شما صلح کند.اما اگر زیر بار نرفت تا زمانی که انتقال مالکیت ندادن می توانید به استناد فیشهای واریزی دادخواست رجوع از هبه بدهید البته اگر مبایعه نامه هم بنام ایشان باشد اثبات هبه سخت میشود‌

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید یک قرارداد فی‌مابین تهیه کنید یا وکالتنامه بلاعزل با حق محدود کردن یا عقد صلح نیز میتوانید استفاده کنید که با توجه به شرایط شما هر کدام متفاوت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهترین را حل اقرار نامه محضری میباشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید اقراریا صلح تنظیم مینمایند چنانچه دفترخانه تنظیم نکرد حتما نزد وکیل دادگستری تنظیم شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفترخانه اقدام به تنظیم سند اقرار گردد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

با وجود اینکه خودرو بنام همسر شما خریداری شده و کلیه مدارک دال بر مالکیت ایشان باشه شما نمی توانید مالک خودرو باشید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

در گام اول به دفترخانه مراجعه کنید اما چون موضوع مالی است اگر مبلغ در اقرار نامه درج گردد برخی دفترخانه هاانجام نمی دهند انگاه وکیل براتون بهتر است که متن بنویسد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
با مراجعه به دفتراسناد رسمی اقرارنامه ای تنظیم نمایید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

میتوانید در دفتر خانه اقرار نامه گرفته و یا صلح نامه تنظیم نمایید . جهت تنظیم صلح نامه از طریق مشاوره ارتباط برقرار نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید قرارداد صلح رسمی در دفترخانه تنظیم نمایید و تمام شرایط را در قرارداد ذکر نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ترجیحا در این خصوص اقرارنامه ای در دفاتر اسناد رسمی تنظیم نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا مبایعه نامه تنظیم نمایید سپس در دفترخانه اسناد رسمی سند اقرار از همسترتان دریافت کنید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله امکان پذیر است که سندی نوشته شود در این رابطه و محکم کاری کرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ازش اقرار نامه محضری بگیرید به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید خودشان برای تنظیم می کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اقرارنامه و یا صلح در این خصوص تنظیم نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در دفاتر اسناد رسمی سندی مبنی بر اقرار نامه از ایشان اخذ کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، شما می‌توانید با دو روش زیر این موضوع را حل کنید:

1. می‌توانید یک قرارداد خرید فروش برای خودرو تنظیم کنید که در آن شما به عنوان خریدار و همسرتان به عنوان فروشنده ذکر شوید. در این قرارداد باید اطلاعاتی مانند نام خریدار، نام فروشنده، مدل و شماره‌پلاک خودرو، قیمت خودرو و تاریخ خرید ذکر شود. همچنین می‌توانید در این قرارداد ذکر کنید که شما به عنوان خریدار، هزینه خرید خودرو را پرداخت کرده‌اید و بنابراین مالک خودرو هستید.

2. می‌توانید یک رسید یا دست‌نوشته تهیه کنید که در آن شما به عنوان خریدار و همسرتان به عنوان فروشنده ذکر شوید. در این رسید باید اطلاعاتی مانند نام خریدار، نام فروشنده، مدل و شماره‌پلاک خودرو، قیمت خودرو و تاریخ خرید ذکر شود. همچنین می‌توانید در این رسید ذکر کنید که شما به عنوان خریدار، هزینه خرید خودرو را پرداخت کرده‌اید و بنابراین مالک خودرو هستید. پس از تهیه این رسید، بهتر است آن را در جایی ایمن نگهداری کنید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است شما از طریق صلح و نه در بیع ماشین را به همسر خویش منتقل کنید و در آن صلح نامه حق فسخ به مدت 30 سال برای خود لحاظ کنید.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. می توانید صلحنامه ای تنظیم کنید و به خودتان واگذار کنید در صورت تمایل حاضرم برایتان تنظیم کنم.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

اقرار نامه یا صلح نامه محضری در دفتر اسناد رسمی بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بهتر است از طریق دفتر اسناد رسمی اقرارنامه یا صلح نامه تنظیم شود.
ولی اینرا بدانید خدای نکرده در صورت وقوع اختلاف ، اگر خودرو بنام شما باشد می تواند همان خودرو را توقیف کند.
پس بهتر است خودرو را بابت بخشی از مهریه بنام وی کنید و این موضوع را اقرار نامه رسمی کنید که زوجه تعداد ... سکه را در قبال دریافت یکدستگاه خودرو دریافت نمود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تنظيم قرارداد يا مالكيت مشاعي است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بهتر است صلح رسمی در دفترخانه اسناد رسمی انجام شود.

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. در صورتی که همسر شما همکاری می نمایند از مشاوره حضوری و یا تلفنی وکلای دادگستری استفاده نمایید.

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

با سلام. اگر برای همسر خویش خریداری نمودید چه از باب اخلاقی چه قانونی مالکیت برای ایشان است. مگر هبه کردید و بعداً قصد رجوع داشته باشید. اما در صورتی که ایشان موافقت می کنند طی یک سند عادی مبایعه نامه و وکالت فروش با اسقاط حق فروش از جانب موکل می توانید خودرو را خودتان خریداری کرده و فقط پلاک و مدارک بنام ایشان باشد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهتر است قرارداد تنظیم شود و در غیر اینصورت باید دادخواست اثبات مالکیت بدهید همچنین پیش از آن‌میتوانید اظهارنامه به طرف مقابلتان بدهید