مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو

باسلام واحترام ببخشیدبنده درسال91اتومبیلی خریدم همون سال خانمم ادعای مهریه کردمنم به برادرم گفتم بروپیش صاحب سندبگووکالت بنام شمابزنه بعداز3سال برادرم اتومبیلم روبرمیداره میفروشه به صاحب سندحالابنده باقولنامه که دارم چه دادخواستی بدم
ضمنااتومبیل فوق راازشخص غیرازصاحب سندخریدم یعنی صاحب سندبه شخصی فروخته بودمن ازاون خریدم امابرادرم باصاحب سنددوست بود.ممنون میشم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت فروشنده و شخصی که سند و پلاک به نام ایشان است و برادر خود و خریدار اقامه نمایید و با معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید و سپس شکایت فروش مال غیر و کلاهبرداری بر علیه فروشنده و خریدار اقامه نمایید و ...

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما نخست دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت فروشنده و شخصی که پلاک‌و سند به نام وی می باشد و برادر خود و خریدار مطرح نمایید و میتوانید با معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید سپس شکایت کلاهبرداری و فروش مال غیر بر علیه فروشنده و خریدار مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه برادرتان در دادگاه بابت انجام وکالت ارائه صورت حساب را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا مالکیت خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات مالکیت ارایه کنید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام موضوع پیچیده است به وکیل مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می‌باشد