مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودروی تصادفی

سلام و خسته نباشین
تاریخ 4 شهریور از طریق آگهی سایت ... یه خانم و آقا ماشینی را به من فروختن و پول را گرفتن ولی وکالت فروش را شخص دیگری به نام من زد دوساعت بعد از محضر از روی مدارک شک کردم و گزارش کلانتری و برگه کارشناسی رنگ خودرو گرفتم و طی 3 روز تامین دلیل را هم گرفتم برای گرفتن خسارت بهم گفتن تعویض پلاک نرم ولی کلاهبرداره کارت ماشین بهم ندادن و الکی گفتن گمشده الان برای گرفتن المثنی باید چیکار کنم آیا با همون وکالت میتونم المثنی کارت ماشین بگیرم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که با وکالت تعویض پلاک نمایید کارت ماشین به نامتان صادر میشود

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

سلام
ادعای مفقودی کنید
و تقاصای المثنی بدید