مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی و جانبازی در نیروهای مسلح

باسلام
بنده از کارکنان پایور ناجا بودم در سال 89 در راستای اجرای دستور قضایی و در راستای دستگیری احدی از اراذل و اوباش مسلح و سابقه دار در مسیر تردد بعلت تصادف و سانحه دچار آسیب از ناحیه گوش (آسیب) مچ دست چپ (شکستگی اسکافوئید و بعلت تشخیص دیر هنگام مجبور به جراحی گرفت استخوانی_یاهمان پیوند استخوانی) و از ناحیه زانوی چپ پارگی رباط صلیبی و همچنین مینیسک و از بین رفتن مفصل زانو بر اثر ترومای شدید شدم پس از حدود یکسال که در بیمارستان ناجا تحت عمل جراحی قرار گرفتم ولی متاسفانه نظر دکتر ارتوپد معالج بنده مبنی بر تعویض مفصل و معرفی به شورای عالی پزشکی جهت بازنشستگی و جانبازی اعلام گردید در ابتدا در استان شورای پزشکی تشکیل و بنده را معلول خدمتی معرفی و در شورای عالی پزشکی ناجا علیرغم صورتجلسه سانحه و نظریه پزشک معالج مبنی بر ترومای شدید و متعاقب آن از بین رفتن مفصل زانو، معلول عادی شناخته شده و با حکم از کار افتادگی (رهایی از خدمت نامبرده جزو قیود خدمتی نمیباشد) حکم بازنشستگی عادی صادر و از ادامه کار معاف گردیدم‌. حالیه سوال بنده اینجاست که:
1-بنده سلامتی خودم رو در حین انجام ماموریت از دست دادم و صورتجلسه سانحه و نطریه شورای پزشکی استان مبنی بر معلول خدمتی بوده ولی در شورای عالی پزشکی معلول عادی شناخته شده و حقوق و مزایای بنده پایمال گردید آیا بنده که در اجرای دستور قضایی دچار حادثه شدم مشمول تبصره ماده 127 ق ا ن م نمیشوم؟
2- نیروی انسانی اعلام میدارد که تفسیر تبصره ماده مبنی بر اینست که حتما تصادف در مسیر رفت و برگشت باید در منطقه عملیاتی بوده تا مشمول جانبازی شوم و در مناطقی که داخل شهر بوده و شهر جزو مناطق عملیاتی نمی باشد اتفاق مشابه مشمول شهادت یا جانبازی نبوده و مشمول فوت حین خدمت و معلول خدمتی می باشد.
3- چرا حادثه مشابه در استانهای غیر عملیاتی با استانهای عملیاتی دارای احکام متفاوت میباشد؟ آیا راهی وجود دارد که معلول عادی صادر شده را به جانبازی یاناچارا به معلول خدمتی تبدیل نمود؟
4-آیا کسانی که بعلت جراحات وارده سلامتی خود را به نحوی که ادامه خدمت برایشان میسر نباشد از دست دهند و معلول خدمتی شناخته شوند و قبل از 30 سال بازنشست پزشکی شوند، پاداش پایان خدمت به آنها تعلق نمیگیرد؟
5-ایا حالت اشتغال و گرفتن درجه و مزایا هر 4 سال یکبار در دوران بازنشستگی پزشکی تا پر شدن 30 سال خدمت به معلولین خدمتی تعلق نمیگیرد؟
ممنون از بذل توجهات شما

پاسخ ها :

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

با سلام میتوانید نسبت به احقاق حق خویش از طریق طرح دعوا علیه شورای(کمیسیون مربوطه)در دیوان عدالت اداری اقدام نمایید