مشاوره حقوقی رایگان - وکلای محترم و مشاوران عزیز تا کنون جوابی دریافت نکردم خواهش فراوان نسبت به سوال بنده جواب دهید

با سلام خسته نباشید خدمت شما وکلای عزیز و مشاوران و همکارانتان بنده یکی از پرسنل ناجا میباشم مدت 8سال سابقه خدمت در ناجا دارم توی درگیری در مرز زابل بنابه اظهارات پزشک محترم و نوار گوشی که گرفتم بنده بعلت موج انفجار دچار کاهش شنوایی هر دوگوش در فرکانس های بالا مشهود میباشد در محیط پرو سر وصدا ناشی از آن میباشد توصیه نمودند از قبیل میدان تیر و تیراندازی منع شود خواهش میکنم از وکلای عزیز و مشاوران چند بار در مورد مشاوره حقوقی سوال فرستادم جواب بنده راندادید مدارک هایم همه آماده است فرم ب وز گزارش مرفوکی و گزارش اولیه و صورتجلسه سانحه و مدارک پزشکی همه موجود میباشد میخواستم بپرسم وضعیت خدمتی ام چه میشود آیا جانباز محسوب میشم یا معلول خدمتی چقدر غرامت بیمه تعلق میگیرد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مدارک موجود به بنیاد جانبازان مراجعه نمایید می بایست مدارک تایید شود تا جانبازی شما تایید گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده بیماری شما باید در کمیسیون جانبازی بررسی گردد تا