مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو رنگ دار به جای بی رنگ

سلام
من هفته پیش از اصفهان رفتم تهران یه ماشین 206 بدون رنگ بخرم که فروشنده با کارشناس رنگ تبانی کردن و ماشین کامل رنگ رو 170میلیون بهم فروختن گفتن که کارت و بیمه ماشین هم گم شده که من پرسیدم گفتن اینا مشکلی نداره دوباره صادر میشه ماشین به نام ر.د که کسی دیگه بود که تو محضر آمد وکالت فک و فروش بهم داد که قولنامه هم ننوشتم و شماره های هر سه نفر هم خاموشه الان من موندم و ماشینی که 70میلیون اضافه خریدم تازه این پول رو هم وام گرفته بودم تو رو خدا کمکم کنید تا از این گرداب بیام بیرون بخدا یک هفته اس نه خواب دارم نه خوراک زندگیم برزخ شده بخدا حاضرم پول قرض کنم بدم به کسی که این کارو حل کنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد برای فروشنده ارسال نمایید و سپس باید درخواست تامین دلیل را مطرح نمایید و بعد دادخواست فسخ بیع را مطرح نمایید و ...
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام یلا فاصله اظهارنامه فسخ بدید و متعاقب اون دادخواست تنفیذ فسخ قولنانه بدلیل غبن