مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین تصادفی به جای بی رنگ

سلام.
بنده سال 83 یک دستگاه پژو 405 به قیمت ماشین بیرنگ در همان سال فروخته ام.الان نزدیک به 19سال گذشته تازه جلوی حساب من بسته شده و ماشینی که به تازگی فروخته ام پلاک نمیشه به دلیل فروختن ماشین دور رنگ به اسم بی رنگ.پرونده دسته اجرای احکام دادگاه محلاتی میباشد.لطفا در این خصوص راهنماییم کنید ممنون.
1_ایا دادگاه میتواند حبس بریده باشد؟
2_چیکار باید بکنم که حسابم باز بشه و ماشینم پلاک بشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری دادگاه از خودت دفاع کنی ولی دفاع یک امر تخصصیه باید وکیل بگیری