مشاوره حقوقی رایگان - فروختن ماشین بدون رنگ اما ماشین رنگ دارد

باسلام،ببخشید من 4ماه پیش یه ماشین خریدم که گفتن بدون رنگ هست وشادی ها سالمه، منم اشتباه کردم و تشخیص رنگ نرفتم فقط پیش صافکاری رفتم وگفتند رنگ نداره العان بعد 4ماه فهمیدم ماشین هم رنگ داره وهم شاسی از 3جا ترک داره،میخواستم ببینم العان میتونم شکایت کنم بعد 4ماه،من ماشین رو قسطی خریدم مدل 90هست 50تومن پول پیش دادم و دوقسط یکی 9تومن و یکی 8 تومن یکی از قسط ها رو دادم و اون 8تومن العان 2ماه گذشته و ندادم،العان میتونم شکایت کنم و خرج و خسارتم رو بگیرم چون 4ماه پیش با 60تومن و10میلیون هم خرجش کردم یعنی 70تومن میتونستم یه پراید 90تمیز بگیرم العان با 70 یه 87بهم نمیدن،توی قولنامه بنگاه هم زده ماشین فوق بدون رنگ میباشد،ممنون

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

میتونید برای فسخ معامله دادخواست بدید. ولی حتما با یک وکیل حداقل مشورت کنید تا به مشکل نخورید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماشین چهار ماه دست شما بوده بعید است رای بگیرید

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. به نظر میرسد با شرایط فعلی به دلیل گذشت مدت زمان زیاد دادخواست نتیجه بخش نمیباشد مگر اینکه اقراری از فروشنده بگیرید.