مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مشروط مالکیت ملک جهت ضمانت برای انجام کاری

با سلام و عرض خسته نباشید.
آیا امکان دارد شخصی برای ضمانت کاری که قول انجام آن را به کسی داده، جهت جلب اعتماد آن فرد مقداری از مالکیت ملک خود را به نام آن شخص بزند و قید شود که اگر تا فلان زمان کاری را که قول انجام آن را داده است انجام دهد آن فرد دوم مالکیتی را که جهت ضمانت به نام او زده شده به صاحب اولیه آن بازگرداند و اگر امکان دارد در قالب چه عقد با معامله ای قرار میگیرد؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ضمانت معلق قابل قبول نیست در قالب ماده 10 قانون مدنی اقدام فرمایید و جهت نگارش مشورت فرمایید