مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر

حمل جسم سنگین دچار عارضه ی کمری شدم در سپاه و دیگر نمی توانم براحتی راه بروم و ایستادن طولانی مشکله برام و وقتی راه میرم درحد 5 دقیقه باید بشینم درحد 20دقیقه باز بتوانم راه بروم تعادل روی پاهام نیست ام آر ای گرفتم دکتر گفته بیرون زدگی و پارگی فتق دیسک مهره L4وL5 و مهره L3 درحد خفیف و تنگی کانال نخاعی دارم آیا مستمری ماهیانه تعلق می گیره برام ؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت اثبات عارضه ایجاد شده در حین خدمت صورت گرفته از مزایای چون مطالبه دیه و خدمات تامین اجتماعی میتوانید بهره ببرید