مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نامه دستی در خصوص احداث انباری در محیط مشاع

با سلام خدمت شما
بنده در برج 1 امسال یک واحد خریدم و همان اول به دلایلی واحد رو به نام پدرم زدم و سند به اسم ایشون صادر شد و خودم در واحد ساکن شدم. ساختمان فاقد انباری بود و هیچ یک از همسایه ها انباری نداشتند. در برج 2 همه همسایگان تصمیم به احداث انباری گرفتند و رضایت نامه دستی بابت احداث انباری تنظیم کردند و من هم امضا کردم. دقت داشته باشید در زمان امضای این رضایت نامه ملک به اسم من نبود. بعد بروز مشکلاتی در برج 4 پس از به نام زدن سند به اسم خودم بابت احداث انباری ها شکایت کردم و در جلسه دادگاه اعلام کردم در زمان امضای این توافق نامه بنده هیچ سمتی نداشته و رضایت نامه دستی وجاهت قانونی ندارد. ولی قاضی رای را به نفع دیگر همسایگان داد.
محبت کنید بفرمایید اولا این رضایت نامه وجاهت قانونی دارد و در بحث بعدی در زمان امضای بنده هیج سمتی نداشته
به رای قاضی اعتراض کنم. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا اعتراض بی فایده است. در ثانی اگر سمتی نداشتید چرا رضایت نامه را قبول و امضا کردید سبب ضرر همسایگان شدید؟

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر در مهلت اعتراض هستید به رای صادره اعتراض نمایید.