مشاوره حقوقی رایگان - اکانت

سلام یک بنده خدایی قرار بود بهم یک اکانت بازی بده با 10 تومان شارژ. شارژو دادم اکانت رو بهم نداد و بلاک کرد و چون ‌‌‌‌‌‌شمارشو داشتم رفتم تو تلگرام بهش گفتم گفتم اگه ندی 10 تومان کلاهبرداری کردی به پلیس فتا میگم اصلا اهمیت نداد و بلاک کرد و فرداش رفتم دیدم از بلاکی خارج کرده و گفت اکانت میدم بهت بعدش گفت این جیمیل رو بزن و رمز رو هم بزن جیمیل که زدم جعلی و الکی بود زدنش با رمز یک دفعه ای دیدم پیامک اومده برام حافظه موبایل من رو قراره یکی پاک کنه هم جیمیل روز زدم تموم حافظه منو پاک کرد و گوشیم رو به هم ریخت ولی من تموم مدارک دارم از کاراش لطفا بگید شکایت کنم به جایی میرسم یا نه چون که بحث 10 تومان پول نیست جیمیل جعلی بهم داد و......

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیقتر میتوانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر با جرم رایانه ایی اطلاعات گوشی شما را پاک نموده مبتوانید شکایت کیفری مطرح وتعقیب نمایید