مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام وقت بخیر
بنده حدودا 3ماه پیش در یک شرکت خصوصی در زمینه حسابداری مشغول به کار شدم که بابت استخدام 20میلیون سفته درخواست کردن
و بنده در شهر دیگه‌ای دانشجو بودم که از دانشگاه تماس گرفتن و گفتن که شرط اخذ مدرک این هست که دوره کارورزی رو طی کنم
اینکه الان بخوام از اون شرکت بزنم بیرون ممکن هست مشکلی برام ایجاد کنه ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیقتر میتوانید تماس بگیرید