مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول

کلا پول دادن به کسی ادله س؟ مثلا در اتهام جعل که به فلانی پول دادم و انجام بده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سبب واریز پول اگر غیر قانونی باشد واثبات گردد قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هر ادعایی که در دادگاه مطرح میشود باید اثبات بشود و در صورت دادن پول به دیگری ، که سندی را جعل نماید ، دادن پول ، میتواند اماره محسوب بشود که ممکن است همراه با سایر ادله ،
موجب علم قاضی بشود و حکم محکومیت صادر نماید