مشاوره حقوقی رایگان - ادله غیر مرتبط

با سلام و عرض ادب محضر اساتید محترم

از شخصی به اتهام ضرب و جرح شکایت نموده و اکنون پرونده دادگاه در شرف صدور رای میباشد
وکیل متهم بعلت نداشتن جراحات موکلش و فرار از مجرمیت (برگ پزشکی قانونی متهم) در زمان یکسال پیش از موکلش را که مربوط به درگیری با من بوده و درشعبه دیگر جاری است با موضوعی دیگر ضمیمه پرونده فعلی نموده
که نظر قاضی را نسبت بمن عوض کند و موضوع را خصومت قبلی نشان دهد

سوال بنده این است؟
آیا وکیل متهم میتواند ادله غیر مرتبط با موضوع پرونده که مربوط به زمانی دیگرو مکانی دیگر بوده را ضمیمه پرونده کند؟
آیا این عمل تخلف دادگاه در آیین دادرسی مدنی نیست؟
لطفا این فقیر حقوقی را بصورت مستند پاسخ دهید

سپاس بیکران

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
هریک احکام خاص خود را دارد
مستند و مستدل از خویش دفاع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اشکالی ندارد شاید از نظر وکیل ذکر این موارد جهت دفاع از موکلش لازم است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

وکیل در دفاع از موکلش میتواند مدارکی که به نظر لازم است ارایه دهد حال دیگر تصمیم گیری با دادگاه است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه اقدام وکیل تخلف نیست وکیل می‌بایست در راستای احقاق حق و دفاع از موکل خود تمام کارهای قانونی که صلاح ببیند انجام دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت وکیل هر ادله ای را میتواند به دادگاه ابراز کند و این قاضی است که مدارک را در نهایت ارزشیابی میکند.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

سلام
بله میتونه و عمل وکیل تخلف به حساب نمیاد. تصمیم گیری در نهایت با دادگاهه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
خیر
وکیل دادگستری وظیفه دارد با تمام توان از موکلش دفاع کند و این قاضی هست که نهایتا با توجه به ادله طرفین حکم صادر می کند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ظاهراً از موکل دفاع کرده اند.مشکلی نیست