مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند مالکیت از وراث

با سلام. بنده یک قولنامه زمین از پدرم دارم که زمین را در قبال جهیزیه به من داده و امضای چند تن از وراث هم در سند موجود هست. اما با وجود سه سال از فوت پدرم، وراث از انتقال سند خودداری می کنند و حتی گفته اند که سند گم شده است. سند مادر یک سند شش دانگی بوده که به دو تا سه دانگی تقسیم شده‌. نیمی از زمین برای من هست و نیمی برای برادرم اما برادرم حتی قولنامه هم نداره. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی علیه تمام وراث پدر از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این در واقع هدیه پدر به شما بوده. علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت وراث طرح واقامه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید قرارداد شما مطالعه گردد تا مشخص بشود که عقد در چه قالبی تنظیم شده است آیا بیع بوده یا هبه یا صلح یا معاوضه بوده و سپس با توجه به نوع عقد پاسخ شما داده بشود
ولی میتوانید ابتدا دادخواست اثبات قرارداد ...... را به طرفیت همه وراث مطرح نمایید و سپس

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید علیه همه وراث طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی نمایید.