مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام همسر از شناسنامه

سلام و وقت بخیر
ببخشید اگر در دوران عقد بدون داشتن بکارت بخواهیم جدا بشویم و نام همسر را از شناسنامه حذف کنیم همین اینکه دو طرف بگویم رابطه نداشتیم کافی است یا حتما برای حذف نام باید به پزشک قانونی مراجعه کنیم؟
یا اگر جدا شدیم میتوان با شخصی بدون اینکه عقد کنیم به محضر برویم و درخواست حذف نام همسر کنیم؟

راهکار دیگه ای هم داره؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
باید نامه پزشک قانونی داشته باشید و یا در رای دادگاه به موضوع بکارت اشاره شده باشه

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
وقق ماده 33 قانون ثبت احوال، حسب مورد باید گواهی پزشکی قانونی مبنی بر بقای بکارت ارائه دهید یا در رای دادگاه صراحتا به عیرمدخوله بودن اشاره شود...

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
نیازمند تصریح این موضوع در رای دادگاه یا پاسخ پزشکی قانونی می باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اخذ نامه از دادگاه یا پزشکی قانونی ضروری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما باید نامه پزشک قانونی مبنی بر دوشیزه بودن را اخذ نمایید و الزامی است .
خیر و فقط بعد از انعقاد نکاح دوم و ثبت در دفتر ازدواج ، شما میتوانید درخواست حذف نام همسر اول از شناسنامه ، را به اداره ثبت مطرح نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

یا نامه پزشکی قانونی و یا تصریح بکارت در رای دادگاه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مستندابه ماده33قانون ثبت احوال،بایستی گواهی پزشکی قانونی مبنی بر بقاء بکارت ارائه دهید،ویااینکه دررای دادگاه به صراحت به غیرمدخوله بودن اشاره گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پزشکی قانونی باید این مطلب را تایید کند.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بايد نامه پزشكي قانوني باشه تا حذف بشه
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم طلاق و مراجعه به پزشکی قانونی در صورت تایید دوشیزه بودن زوجه بعد از ثبت طلاق در دفترخانه می توانید نام همسر را حذف نمایید