مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک

با سلام
بنده چند وقت پیش توی اتوبان میرفتم که یه ماشین با چند سرنشین که ظاهر خیلی موجهی هم نداشتن پیچید جلوم و چند بار این کار رو تکرار کرد و من هر طور فرار میکردم بازم میخواست من رو نگه داره. من هر طور شده توی یه خروجی به سختی از دستش فرار کردم چون احتمال میدادم خفت گیری باشه. چون اون لحظه یه مقداری هم ترسیده بودم اشتباه کردم پلاکشون رو هم برنداشتم. حالا اون ماشین رفته از پلاک ماشین من شکایت کرده و اتهام زده که من بهشون زدم و فرار کردم و از حین این تعقیب و گریز فیلم هم گرفته بوده.
حالا به نظر شما من باید برم چه چیزی رو ثابت کنم و چه اتفاقی رخ میده؟ چون اصلا تصادفی نبوده و فیلمی هم که ادعا کرده فقط از حین رانندگی بوده. البته من سرنشین دیگری هم داشتم که میتونه شهادت بده
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشون به عنوان مدعی باید ادعاشون رو تابت کنن

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

انکار کنید. تصادف کارشناسی میشود. خورو ها کنار هم گذاشته میشوند اگر واقعا تصادف رخ نداده باشد مشخص میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صرف فیلم دلیل بر وقوع تصادف نیست ومیتوانید با شهادت شهود انرا اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هر شخصی که ادعایی را در دادگاه مطرح مینماید باید ادعای خود را ثابت نماید و باید با شهادت شهود و سایر مدارک ادعای تصادف را اثبات نماید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مدعی بایدادعای خودراثابت نماید،صرف اد:مدعانخواهدبود،ضمن اینکه باشهادت شهودونظریه کارشناس حقیقت ماجرامشخص خواهدشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیقتر میتوانید تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بار اثبات بر عهده متشاکی است با توجه به دلایل ارائه شده وی در پرونده از خود دفاع نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به شهادت شهود و فیلم دوربین ها استناد کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارجاع به کارشناسی موضوع قابل اثبات است