مشاوره حقوقی رایگان - رفع موانع اجرای وکالت بلاعزل فروش مسکن به عهده وکیل است یا موکل

به دو برادر که پسرعمه های زن و شوهر(دخترعمو پسرعمو) هستند وکالت بلاعزل بدون تاریخ انقضاء محضری داده می شود که خانه مسکونی دایی زادگانشان راکه هرکدام مالک سه دانگ آن خانه می باشند را بفروشند و به المناصفه بین آن دو تقسیم شود. خانه ذکر شده در گرو چندبانک و مفاصا حساب شهرداری است، از طرفی شوهر مدعی مالکیت سه دانگ همسرش بابت بذل مهریه در برابر طلاق خلع است و خود را مالکیت شش دانگ خانه می داند عملا مشتریان را می پراند و سرراه فروش سنگ اندازی می کند. سند خانه و وکالت نامه از ابتدا دست همسرش سابقش است. پس از آن شوهر در دو تعهدنامه که با اثرانگشت و امضاء تسریع کرده خانه را می فروشد ولی این کار هنوز انجام نشده است.
لطفا راهنمایی بفرمایین من و برادرم که جهت حل و فصل اختلاف آنها در این عرصه وارد شدیم با قبول وکالت فروش خانه مرتکب تخلف شده ایم ؟ لطفا اگرماده قانونی مبنی بر مبرا بودن ما هست بفرمایید تا در لایحه ای که به همین منظور تنظیم می شود لحاظ کنیم

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. وکالت گرفتن برای انجام هر کاری اولا تعهدی برای وکیل نیست که حتما انجام دهد دوما خود موکل هم میتواند کار را جداگانه انجام دهد واختیار خودش سلب نمی شود سوما وکالتنامه یعنی اختیار انجام کار ولی در کنارش باید قراردادی هم باشد که دستمزد وکیل و تکلیفهزینه های احتمالی و بسیاری موارد دیگر تعیین تکلیف بشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام موضوع شما باید با بررسی وکالت نامه پاسخ داده شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
نیاز به بررسی مفاد وکالتنامه است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر مقداری که مالک سند رسمی دارد می تواند وکالت بدهد و وکیل هم حق فروش همان مقدار را دارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیقتر میتوانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در حدود اختیارات عمل کرده باشید ایرادی ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حدود اختیارات را رعایت کرده باشید مشکلی پیش نمیاد