مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

باسلام من مالک یک ملک در حال ساخت با مجوز شهرداری در انتهای یک کوچه بن بست میباشم عرض کوچه 3 متر میباشد و تا کنون دربی برای ملک من وجود نداشته ولی با باز کردن درب برای بردن مصالح یکی از همسایگان مبادرت به پارک خودروی خود در کوچه 3متری نموده و پس از تذکرات مکرر توسط من و ماموران انتظامی و راهنمایی و رانندگی خودرو را بر نداشته و اعلام داشته که شما حق نداری از این کوچه درب استفاده کنی چون تا بحال دربی نداشته و من هم ماشینم را بر نمیدارم لطفا با ذکر مفاد قانونی من را برای گرفتن حقم از مقام قضایی راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . اگر تنها ملکی که در کوچه می باشد متعلق به شما می باشد شما حق تصرف دارید و حتی می توانید درب منزل را در ابتدای کوچه نصب کنید . ماده 24 قانون مدنی . شما می توانید علیه مزاحم شکایت کیفری نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید. دعوای مزاحمت را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورتیکه مجوز شهرداری دارید می توانید شکایت رفع مزاحمت نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توانید در خصوص مزاحمت اقدام حقوقی و کیفری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه شما قبلا حق عبور ومرور از این کوچه را نداشتید الان هم اجازه ندارید مگر خلاف ان ثابت شود