مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو در کوچه بن بست

با سلام
کوچه ما بن بست است و ابتدای کوچه میتوانیم 3 ماشین پارک کنیم هر 3 هم جلوی درب خودمان بدون مزاحمت برای هم دیگر و بقیه ساکنین کوچه اما ادامه کوچه ما ماشین رو نیست و 8 یا 9 ملک وجود دارد آن ها ماشین های خود را داخل کوچه پارک میکنند و ما نمیتوانیم ماشینمان را جابجا کنیم. باید چی کار کنیم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر مالک می تواند جلو درب خود پارک کند.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت مبنی
مزاحمت و سد معبر خواهید داشت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان شکایت تحت عنوان مزاحمت وجود دارد

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

با سلام در کوچه های بن بست جلوی درب منزل جزو ملک شخص محسوب میگردد،اما سایر اشخاص نباید مانع عبور هم بشوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت مزاحمت مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا کارشناسی کنید و یا صورتجلسه نمایید سپس تحت عنوان مزاحمت ملکی و ممانعت از حق طرح دعوا نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

در صورت اثبات امکان شکایت مزاحمت وجود دارد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر از طریق دوستانه حل نمیشود میتوانید طرح شکایت بابت مزاحمت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است سازش کنید در این صورت قابل شکایت تحت عنوان مزاحمت می باشد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر باعث مزاحمت میشوند میتوانید شکایت مزاحمت مطرح نمایید.در غیر اینصورت صرف پارک کردن دلیلی برای شکایت نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت تحت عنوان مزاحمت عنوان کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با 110 تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

تقاضای رفع مزاحمت باتامین د دلیل بدهید