مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

سلام خسته نباشید، پدر من قطعه زمینی را در سال 82به کسی در متراژ مشخص فروخته درسال 94 متوجه شدیم که بیشتر از مقدار مورد معامله سند دریافت کرده حال شکایت خریدار و اداره ثبت را نموده ایم، هییت سه نفره حکم به ابطال داده است ولی دادگاه رای برعدم صلاحیت داده بعد از دوسال پیگیری و خواستار رسیدگی در دیوان عالی کشور شده است، سئوال من این است که چرا از همان روز اول عدم صلاحیت دادگاه را مشخص نکرده اند و همچنین از نظر شما دیوان عالی کشور چه حکمی داده. و تکلیف اینجانب چه میشود، باتشکر

پاسخ ها :

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام اختلاف صلاحیت بین دادگاه و مراجع ثبتی در دیوان عالی کشور مشخص میگردد و پاسخ به سوال شما نیازمند بررسی بیشتر توسط وکیل دادگستری می باشد مثلا ابطال سند رسمی انتقال با ابطال سند مالکیت دو مقوله جداست.