مشاوره حقوقی رایگان - باغ

سلام ما یه باغ داریم که از بابام بهمون رسیده که وراث 4نفریم یه پسر و 2خواهر و مادر الان من که پسرم میخوام سهممو بفروشم اما بقیه اذیت میکنن و هر نقشه ای تفکیکی رو براشون میبرم قبول نمیکنن و فقط میخوان مشتری من بپره منم چیزی تا سر رسید قولنامم نمونده واسم که اگه اینا حاضر نشن تقسیم نامه رو امضا کنن 20میلیون حق پشیمونی تا 18اسفند خریدار از من میگیره که ندارم بدم. به من بگید میتونم از وراث شکایت کنم و اگه بشه چقد طول می کشه دادگاه بهم جواب بده و چکار باید کنم دیگه وقتی ندارم توروخدا کمکم کنید

پاسخ ها :

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام - ابتدا باید حکم حصر وراثت از شورای حل اختلاف بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه بدهید که حداقل بیش از یکسال طول میکشد بنابراین به صورت کدخدامنشی موضوع را بین خودتان حل و فصل کنید.