مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه یا تقسیم طبق وصیت نامه

با سلام
پدر بزرگم طبق وصیتش نوشته زمین جلو حیاط که 1200 متر بود وصیت کرد که فرزندانش و من که نوه پسری هستم و پدرم زودتر از پدر بزرگم فوت کرد تقسیم شود اما 12 سال شد که گذشت از فوت پدر بزرگم تقسیم کردن و به من ندادن تا الان فهمیدم ایا میتونم بگیرم حقمو یا نه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

وصیت نسبت به ثلث اموال نافذ است در صورت وجود وصیت امکان دارد بتوانید