مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند قطعی ماشین

با سلام. پدرم ماشینی رو خریداری کرده چند سال پیش بعد سند قطعی رو نرفته بگیر از اون کسی که ماشین رو خریده وکالت نامه داره ولی تاریخش گذشت حالا پدرم فوت کرده و ما می خوایم ماشین رو بفروشیم چی جوری می تونیم بفروشم و این که برگ سبز اینا داره پلاک به اسم پدرم فقط سند قطعی نداره و کسی که فروخته رفته خارج پیداش نمی کنیم آیا راه حلی واسه فروش هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توحه به بخشنامه اخیر دادستان کل کشور صرف تعویض پلاک واخذ برگه سبز خودرو بنام خریدار دلیل مالکیت است و نیازی به انتقال قطعی نیست

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نیاز به ثبت پلاک نیست علی ای حال صاحب سند در صورتی که ثنا نداشته باشد مجهول المکان معرفی شود