مشاوره حقوقی رایگان - قطعی منقول خودرو

سلام علیکم
آیا قانونا برگه سبز خودرو به تنهایی کفایت از مالکیت میکند یا اینکه حتما باید در دفاتر اسناد رسمی قطعی سند منقول را بزنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برگ سبز سند محسوب نمیشود نیازی به دفترخانه نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر برگ سبز به اسم شما باشد دلیل مالکیت محسوب میشود ولی بهتر است در دفترخانه اسناد رسمی اسناد مالکیت خودرو به اسم شما بشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فعلا مطابق قوانین جاری برگ سبز کفایت می‌کند اما چنان‌چه حساس هستید اسناد و مدارک مربوطه باید بنام خود نمایید در دفترخانه اسناد رسمی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله برگه سبز سند محسوب می شود و نیازی به مراجعه به دفترخانه نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگ سبز کفایت می‌کند و الزامی به تنظیم سند نیست