مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی خودرو و مطالبه خسارت

بنده یه خودرو از نمایشگاهی خریدم که35 تومن باید زمان انتقال سند میدادم و تسویه میشد به دلیل انکه فروشنده نمیتونه سند قطعی بزنه امروز و فردا کرد و من باهاش راه اومدم ولی رفته دادگاه مطالبه الباقی ثمن و خسارت داده در دادگاه شرایطو گفتم و رای دادند که من 35 تومنو در صورت انتقال سند بپردازم با تاخیر تادیه و هزینه دادرسی. الان بخاطر قصور فروشنده و نقص مدارک او این تسویه انجام نشده و با دستور موقت خودرو را توقیف کرده و کارشناس هم با درخواست تامین دلیل من به شورا برگه داده قیمت خودرو115 تومنه نه 135 تومن بخاطر 3 ماه توقیفم به من خسارت وارد شده چون با ماشین کار میکردم الان چه کاری باید برای دریافت خسارت و اجرت المثل انجام بدم و ایا با تنظیم دادخواست و اعتراض به رای میتونم این مابقی رو به اجرای احکام ندم؟ چون سند نمیتونه بزنه؟ و مطالبه وجه بدم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لطفا با مدارک و رای صادره حصوری مراجعه فرمایید تا مدارک ورای را مطالعه نموده بعد نطر بدهم

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبالغی که محکوم شده اید هنگام تنظیم سند باید بپردازید خسارت تاخیر که قاضی حکم داده به نظر صحیح نمی باشد .
مطرح کردن اجرت المثل ایام توقبف که قانونی و منطقی نیست.
ولی مطالبه جبران خسارات مثلا هزینه دادرسی قابل مطالبه است . وقوع خسارت بابت توقیف ماشین توسط شما باید ثابت شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چند سوال است که باید تک تک بررسی شود مشاوره تلفنی یا حضوری باید باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق مفاد رای دادگاه باید عمل نمایید
و شما از بابت توقیف خودرو نمیتوانید مطالبه اجرت المثل نمایید چون توقیف طبق دستور مرجع قضایی بوده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد