مشاوره حقوقی رایگان - خریدن ماشین بدون سند قطعی

سلام خسته نباشید بنده میخوام یه ماشین بخرم که صاحب ماشین فقط پلاک به نامشه و برگ سبز ولی سند قطعی به نام صاحب قبلیه و انتقال نداده به گفته کسی که میخوام ازش بخرم قرار بوده 1 میلیون نگه دارن تا بیاد سندو به نام بزنه به هر صورت این انتقال انجام نشده و فردی ک میخام ازش بخرم میگه ک میشع از طریق برگه سبز سند قطعی گرفت
آیا میشه؟ خریدن ماشین موردی داره یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تعویض پلاک کرده و اگر نیاز به تنظیم سند شد از طریق دادگاه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و صاحب سند بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر فروشنده از مالک قبلی مبایعه نامه داشته باشد مانعی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید یا مالک اصلی حاضر باشد ویا وکالت دهد لذا با برگ سبز بدون حصور مالک نقل واتقال انجام نخواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در حال حاضر اختلاف شدید در خصوص برگ سبز و سند وجود دارد.
توصیه نمیشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق مصوبه اخیر سند سبز کاقیست و تمام شرایط قانونی را دارد ولی اگر شما بع تنظیم سند رسمی تمایل دارید باید دارنده سند رسمی در دفتر اسناد حاضر و سند بنام شما بزند یا وکالت به فروشنده شما بدهد و در این حالت طرفهای شما هر دو هستند از این لحاظ اگر همکاری نکنند مشکل ایجاد میشود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بدون حضور مالک اصلی و یا وکالت با برگ سبز انتقال صورت نمیگیرد.

یک وکیل

فعلا قانون اجرایی نشده مگر اینکه از طریق دادگاه بدوا اثبات مالکیت کنید وبعد الزام به تنظیم سند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بهتر است انجام ندهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به نظر با مشکل مواجه خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگرفروشنده ازمالک قبلی قولنامه (مبایعه نامه)داشته باشدمشگلی ندارد،درصورت نیازبه مشاوره تلفنی میتوانیدتماس بگیرید

ترمه پوراصغریان

ترمه پوراصغریان :

برگ سبز خودرو برای مالک شناختن شما کافی است

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

با سلام می توانید تعویض پلاک را انجام دهید ولی برای انتقال سند نیاز به حضور مالک می باشد

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

با سلام اگه طرفتون قولنامه داشته باشه شما میتونید به طرفیت اون دوطرفه درخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدید پدر صورت توضیح بیشتر تماس بگیرید توضیح بدم خدمتتون

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

خرید ماشین مشکلی نداره نهایتا با تنظیم دادخواست در دادگاه میتونید طرف را ملزم‌به تنظیم سند کرد حتما با وکیل حضورا مشورت بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بهتر هست به این صورت خرید نشود زیرا ممکن است بدهی داشته باشد یا به جهتی توقیف باشد

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
آره میشه با برگ سبز انتقال انجام میشه ولی سعی کنید بدهی ها تسویه گردد