مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام
بنده مقداری پول به حساب عروسم ریختم که تحویل پسرم بدهد ولی ایشون اینکار رو نکردن آیا می تونم ازشون بابت اینکار شکایت کنم و در صورت شکایت کردن ایا حق به من داده می شود یا خیر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛ اینکه حق شما است بستگی به دلایل و قرائن شما دارد که به دادگاه ارائه می کنید، دارد. شما باید دادخواست مطالبه وجه بدهید و اگر پول از طریق بانک واریز کردید، رسید بانکی را ارائه دهید . در غیر این صورت باید دو شهود معرفی کنید.