مشاوره حقوقی رایگان - حکم اجرای احکام اجرا نشده و پرونده مختومه شده

با عرض سلام.
بنده در سال 95 از نظر قانون مرتکب جرم شدم، گذشته از جزئیات که شاکی پرونده از سارق واقعی شکایت کرده بود اما من جرم رو گردن گرفتم و از من شکایتی نکرده بود و غیره ..
بنده بعد از 5 روز زندانی شدن به محض رضایت شاکی آزاد شدم و پس از 5 ماه تمام حسابهای بانکیم تا سقف 100میلیون تومن توسط دادستانی مسدود شد.
و بدلیل عدم مراجعه بنده حکم غیابی صادر شد و به اجرای احکام محل سکونتم نیابت داده شد. بدلیل عدم مراجعه بنده در نهایت پرونده از محل سکونتم به اجرای احکام محل وقوع جرم برگشت شد و بلافاصله مختومه شد.
3-دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده به مرجع معطي نيابت در تاریخ 1399/02/25 صادر گردید
4-نسبت به شکایت (شاکی ) علیه (بنده )مبنی بر سرقت مستوجب حد طی شماره (......... ) مورخ 1399/03/19 نيابت بلااقدام اعاده گرديد.
5-نامه صادره به شماره(............ )مورخ 1399/03/20 با موضوع «ارسال مدارك» و گیرنده «شعبه اجراي احكام كيفري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان رباط كريم» ثبت گردید
پرونده مختومه شد.
سوال بنده اینه که مفهوم مرجع معطی چیه؟ و آیا مختومه شدن پرونده میتونه مانع زندان رفتنم توی این شرایط بشه؟ و آیا باتوجه به درجه 6 بودن حکم و گذشت5 سال از وقوع جرم مرور زمان میتونه شامل این پرونده بشه و باعث اجرا نشدن حکم بشود؟
عاجزانه ازتون خواهشمندم که راهنماییم بفرمایید. متشکرم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما محکوم به حبس و رد مال و جزا نقدی خواهید شد

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، اجرای حکم قطعی حتما مشمول مرور زمان است. نظریات مشورتی( معنای آن را در اینترنت جستجو کنید)، وجود دارد که حکم غیابی نیز مشمول مرور زمان حکم قطعی می شود. ضمنا مجازاتها در قانون کاهش مجازات حبس تعزیری کاهش یافته و ملاک تعیین درجه جرم و احتساب مرور زمان است.