مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام، پرونده بنده در شعبه نیابت که قرار اولیه صادر شد و بنده فیش گذاشتم دفاعیه ارائه دادم الان در روند پرونده اومده که دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده به مرجع معطی نیابت صادر شد. لطفا بفرمایید چی شده ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع نیابت انجام شده و پرونده بازگشت داده شد به شعبه رسیدگی کننده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی پرونده را به شعبه اصلی دادگاه رسیدگی کننده می فرستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. یعنی مفاد قرار نیابت انجام شده است و پرونده به دادگاه نیابت دهنده ارسال شده است