مشاوره حقوقی رایگان - اعاده پرونده

سلام نوشته از مرجع انتظامی به مرجع معطی اعاده گردیده یعنی چی

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

يعني موردنيابت به مرجع قضايي اعطاكننده
بازگشته است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نیابت انجام شده
استعلامی ظاهراً صورت گرفته

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یعنی پرونده از مرجع انتظامی به مرجعی که دستور نیابت داده اعاده میشود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده دارای قرار نیابت قضایی است که به مرجع ارسال کننده اصلی نیابت برگشت شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده به مرجع نیابت دهنده بازگردانده شده است.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

یعنی به مرجعی که پرونده را ارسال کرده ارجاع شده است.

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
وقتی انجام امری قضایی یا انتظامی خارج از حوزه یک مرجع باشد از نهاد نیابت استفاده می شود یعنی انجام آن امر به مرجعی‌ که امر مربوطه در حوزه صلاحیت آن است محول می گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوعی که مورد نیابت بوده است انجام گرفته و سپس به مرجع اعطا کننده نیابت بازگردانده شده است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
منظور این است ک پرونده مورد نطر ک برای انجام امری توسط شعبه ب مرجع انتظامی ارسال شده بود اکنون پس از انجام دستورات مد نظر به همان مرجع اول مرجوع شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده به مرجع اول ارسال شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نامه ایی به مرحع انتظامی صادر شده که با انجام مفاد ان به همان شعبه صادر کننده ارسال شده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نوضوع نیابت انجام شده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرونده به مرجع نیابت دهنده ارسال شده است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
یعنی پرونده از کلانتری به محل اعطای نیابت ارجاع شده است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

یعنی پرونده به مرجع ای که ابتدا ان پرونده را به نیروی انتظامی ارسال کرده بازگشت داده شد

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام و عرض ادب معمولا در نگارش بین ضابطین یا سایر مراجع پس از انجام تحقیقات یا سایر موارد خواسته شده در مورد پرونده ای به مرجعی که دستور را داده برگردانده یا اعاده می گردد

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
به مرجع نیابت دهنده بازگشت داده شده

زهره بهرامی

سرکار خانم زهره بهرامی :

با سلام پرونده به مرجع قبل بازگردانده شده

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

مرجع اعطاکننده احتمالا دادسرا میشه اگه کیفری باشه

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

پرونده به دادگاه شهرستان دیگر جهت انجام امری فرستاده شده ومجددا برگشته

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود پرونده به مرجع اولیه ارسال شده

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام موضوع نیابت انجام شده پرونده برگشته به دادگاه اول که نیابت داده