مشاوره حقوقی رایگان - برای نگهداری از والدين پير آيا از ماترك اجرت تعلق می گيرد؟

با سلام، ضمن تشكر
ما سه برادر هستيم. از والدين پير و بيمارم كه هردوی آنها زمين گير شده اند تا كنون من نگهداری كرده ام و برادران ديگرم هيچ تعهدی نسبت به والدينم انجام نمی دهند. فقط سالی يك يا دو بار در حد 20 دقيقه به آنها سر می زنند.
سوالی كه داشتم اين است آيا از ماترك به من اجرت تعلق می گيرد؟
(البته ناگفته نماند من و همسرم تحصيلات عالی داريم و هر دو شغل و درآمد خوب و وضع مالی مان بحمدالله خوب است و هيچ چشم داشتی به اموال والدينم ندارم. فقط می خواهم ارث و يا ما ترك دريافتی را انفاق كنم. ولی برادرانم هر دو تحصيلات ابتدايی و شغل و درآمد مناسبی ندارند و هيچ وظيفه ای را نسبت به والدينمان انجام نمی دهند)

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

نه در ابن مورد چیزی به شما تعلق نمیگیره ( البته از نطر قانونی ) ولی توافقی امکانش است . مگر در زمان حیاتشان چیزی را به نام شما منتقل کنند